Je kunstnagels laten doen in Rotterdam? Nails by Sens heet je van harte welkom. Bij nagelstudio Nails by Sens ben je gegarandeerd van persoonlijke aandacht en de beste kwaliteit producten. Of je nu op zoek bent naar acryl nagels, gel nagels, gel lak of nail art, van mooie en verzorgde nagels ben je in mijn studio in ieder geval gegarandeerd.

Kunstnagels laten zetten in Rotterdam

Kunstnagels kan je overal laten zetten, maar in Rotterdam is Nails by Sens hét adres! Wat je ook zoekt: nepnagels, acrylnagels, gelnagels, nagel art of gel lak. Bij Nails by Sens zorg ik ervoor dat je altijd met geweldige kunstnagels naar huis gaat. In mijn nagelstudio Nails by Sens weet ik dat mooie nagels vrouwen een geweldig en prettig gevoel geven. Goed verzorgde nagels geven je namelijk een flinke dosis zelfvertrouwen! Mooie nagels vallen direct in je omgeving op, bijvoorbeeld bij vrienden en vriendinnen, maar ook voor je eigen gevoel. Als je langskomt bij Nails by Sens ben je tevens verzekerd van de beste kwaliteit producten. Denk bijvoorbeeld aan top kwaliteit merken als Caption, Young Nails, ManiQ en CND. Deze merken zijn de absolute top op gebied van nagelfashion en kunstnagels!

Nagelstyliste Nails by Sens staat garant voor kwaliteit en de beste producten voor het zetten van mooie kunstnagels. Wil je ook mooie nagels? We geven je groot gelijk, want wie wilt dat nou niet? Bel snel om een afspraak te maken of mail naar . Het contactformulier op de contactpagina is tevens in te vullen als je vragen of suggesties hebt of een afspraak in wilt plannen. Vergeet ook niet de Facebookpagina van Nails by Sens te liken en me te volgen op Instagram!

Ik zet alle soorten kunstnagels in Rotterdam, van gelnagels tot acrylnagels en het populaire gellak. Ook kan je bij mij terecht voor het behandelen van je teennagels. Zie ik je snel in mijn professioneel ingerichte nagelstudio? Nagels zetten is mijn passie en ik maak ook jou graag blij met de mooiste nagels. Tot snel!