Zoek je een leuk en betrouwbaar adres om kunstnagels te laten zetten in de buurt van Rotterdam? Kom dan eens langs bij Nails by Sens. In mijn nagelstudio in Capelle aan den IJssel weet ik van elke nagel een kunstwerk te maken. Zowel voor nepnagels als het lakken van je nagels kan je bij mij terecht.

Kunstnagels laten zetten in Rotterdam

Kunstnagels laten zetten in Rotterdam doe je natuurlijk bij Nails by Sens Wat je ook zoekt: nepnagels, acrylnagels, gelnagels, nagel art of gel lak. Ik zorg ervoor dat je altijd met een prachtig resultaat naar huis gaat. Vrouwen die rondlopen met mooie nagels barsten vaak van zelfvertrouwen en kunnen je een geweldig en prettig gevoel geven. Goed verzorgde nagels vallen meteen op, bij jezelf en bij anderen. Tevens maak ik in mijn nagel salon alleen gebruik van producten van de beste merken. Enkele hoge kwaliteit merken die ik gebruik in mijn studio zijn bijvoorbeeld Young Nails, Caption, ManiQ en CND. Deze merken zijn de top op gebied van nagelfashion. Omdat ik hygiëne erg belangrijk vind worden al mijn instrumenten na gebruik volledig gedesinfecteerd.

Wil je ook prachtige kunstnagels laten zetten in Rotterdam? Bij nagelstyliste Nails by Sens zit je helemaal goed. Kom dan eens langs in onze nagelstudio in Capelle aan den IJssel. Vrijblijvend een afspraak maken kan via of . Een afspraak inplannen kan ook door het contactformulier op de contactpagina in te vullen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. Like ook mijn Facebookpagina eens en volg me ook op Instagram om op de hoogte te blijven van acties, nieuwtjes en aanbiedingen!

Op mijn website vind je tal van mogelijkheden die Nails by Sens biedt om je nagels te verfraaien. We zetten bijvoorbeeld gelnagels, acrylnagels, gel lak, nail art en meer. Ik hoop je snel te zien in mijn professioneel ingerichte nagelstudio om je te voorzien van de meest prachtige nagels. Tot snel!