Van harte welkom bij Nails by Sens. Zoek jij een leuk adres om je nagels te laten doen in de buurt van Capelle aan den IJssel? Zoek dan niet verder. Nagelstudio Nails by Sens staat garant voor mooie, verzorgde nagels. Nagels laten zetten of laten lakken zijn vanzelfsprekend behandelingen die ik graag uitvoer.

Kunstnagels laten zetten in Capelle aan den IJssel

Kunstnagels laat je natuurlijk zetten bij Nails by Sens! Bij nail salon Nails by Sens kan je de hele week terecht voor allerlei soorten nagel behandelingen, of je nu komt voor nepnagels, acrylnagels, gelnagels, nail art, gel lak of iets anders. De kunstnagels die je bij mij kan laten zetten zijn bijvoorbeeld acryl nagels en gel nagels. Meer hierover lees je op de pagina ‘Nagels’.

Alleen de hoogste kwaliteit producten zijn goed genoeg voor Nails by Sens. Enkele hoge kwaliteit merken die ik gebruik in mijn studio zijn bijvoorbeeld Young Nails, Caption, ManiQ en CND. Deze merken zijn de absolute top op gebied van nagelfashion! Omdat ik hygiëne erg belangrijk vind worden al mijn instrumenten na gebruik volledig gedesinfecteerd.

Kunstnagels laten zetten in Capelle aan den IJssel? Kom dan eens langs in onze nagelstudio in Capelle aan den IJssel na het maken van een afspraak. Dat kan via of . Tevens kan je het formulier invullen op de contactpagina als je vragen hebt of een afspraak in wilt plannen.

Trouwens, het lijkt me superleuk als je Nails by Sens volgt op Facebook en Instagram! Ik zet alle soorten nagels, van gelnagels tot acrylnagels en het populaire gellak. Ook kan je bij mij terecht voor het behandelen van je teen nagels. Ik plaats ook bij jou graag de aller mooiste nagels van de beste kwaliteit. Zie ik je snel in mijn professionele nagelstudio?