Het laten zetten van nepnagels hoeft helemaal niet duur te zijn. Maar is een goedkope nagelsalon eigenlijk betrouwbaar? In onze goedkope nagelsalon in de buurt van Rotterdam hanteren wij hele leuke prijzen voor het laten zetten van nagels en andere nagelbehandelingen! En het mooiste? De behandelingen worden professioneel verricht met de beste materialen! Het maakt niet uit waar je naar op zoek bent, wij bieden diensten aan van acrylnagels tot gel nagels en het laten lakken van je teennagels. Ook het vervangen van gebroken nagels behoort tot onze diensten! Bij Nails by Sens werken alleen gediplomeerde nagelstylistes.

Goedkope nepnagels betrouwbaar?

Heb je ook altijd al prachtige nagels willen hebben? Mooi verzorgde handen zorgen ervoor dat je goed overkomt op anderen, en nagels horen daar natuurlijk helemaal bij. In onze goedkope nagelsalon in de buurt van Rotterdam maken wij gebruik van de beste producten van de meest kwalitatieve merken, zoals CND, Young Nails en Caption. Wil je weten wat voor diensten wij allemaal aanbieden? Dan verwijs ik je graag door naar de tarievenlijst onder het kopje ‘Prijzen’. Er hoeven bij goedkope nagels

Bij ons vind je echt de scherpste tarieven van Rotterdam! Een nieuwe set acryl of gelnagels kost je bij Nails by Sens namelijk slechts 50 euro. Opvullen van acryl of gel kost je 25 euro en het plaatsen van Caption nagellak kost 10 euro.

Wil je ook een behandeling bij de goedkope nagelsalon van Rotterdam en omstreken? Bel dan naar 06 – 4613 8468 om een afspraak te maken met onze nagelstylistes. Vergeet Nails by Sens ook niet te liken op Facebook en te volgen op Instagram. Bij Nails by Sens, de goedkope nagelsalon van Rotterdam, ben je gegarandeerd van een zeer aangename nagel behandeling. Ik heet je dan ook hopelijk snel van harte welkom in de nagelstudio. Ook voor andere vragen over onze behandelingen kan je natuurlijk contact met mij opnemen via de contactpagina of het zojuist genoemde telefoonnummer. Tot snel!