Nails by Sens is de beste nagelstudio van Rotterdam! Dat is een flinke claim, maar het mag gezegd worden als je met jarenlange ervaring al vele honderden klanten hebt mogen helpen bij het realiseren van prachtige nagels, waaronder nepnagels, acryl nagels, gel nagels, gel lak en nail art. Onze nagelstudio in Capelle aan den IJssel (op de rand van Rotterdam) is het adres voor al je nagel behandelingen.

De beste nagelstudio van Rotterdam!

Nagelstudio Nails by Sens is niet alleen kunst nagel specialist maar ook gespecialiseerd in het verzorgen van de natuurlijke nagel: van een eenvoudige vijlbeurt, nagels lakken, French Manicure lakken met Gellak, Shellac, een Manicure en het plaatsen van fraaie nail art. Onze nagelstudio is thuis in het plaatsen van vele soorten nagels en kunstnagels voor handen en voeten. Uw handen zijn een persoonlijk visitekaartje, het is dan ook geen overbodige luxe om deze af en toe eens goed onder handen te nemen!

In de beste nagelstudio van Rotterdam, Nails by Sens, bieden wij verschillende diensten aan. Populair is het lakken van de nagels met CND Shellac. De prijswinnende CND Shellac nagellak blijft maar liefst twee tot drie weken zitten zonder de bladderen.

Maak een afspraak voor dé nagelstudio van Rotterdam

Wil je ook je nagels laten doen bij de beste nagelstudio van Rotterdam? Neem dan op onze website eens een kijkje wat wij allemaal doen en wat de mogelijkheden zijn. Natuurlijk kan je ons ook mailen op of bellen naar 06 – 4613 8468 om direct een afspraak in te plannen met de beste nagelstudio van Rotterdam. Echt alles is mogelijk!

Kortom: hier ben je echt aan het goede adres voor mooie nepnagels, nail art en meer. Door ons te volgen op Facebook of Instagram ben je altijd gegarandeerd van de laatste nieuwtjes, updates en aanbiedingen.