Ben je op zoek naar een professionele nagelstudio voor de mooiste acrylnagels? Zoek niet verder! Bij Nails by Sens kan je terecht voor de beste acrylnagel behandelingen en de hoogste kwaliteit producten. Nepnagels laten zetten zoals acrylnagels en gelnagels behoren natuurlijk tot mijn werkzaamheden.

Wat zijn acrylnagels?

Acryl nagels worden gezet en gebruikt voor het verstevigen en verlengen van de natuurlijke nagel. Het is de meest populaire vorm van het mooier maken van nagels en wordt in Nederland erg veel toegepast. Dit komt onder andere doordat de methode langer bestaat dan bijvoorbeeld gelnagels, maar ook omdat acrylnagels minder kwetsbaar zijn dan gel nagels en vaak voor een langere tijd zijn kwaliteit behoudt. Als je nagel met acryl is bewerkt, zal deze door blootstelling aan de buitenlucht uitharden. Na het plaatsen van de acryl worden je nagels door mij gevijld en gepolijst.

Alleen de hoogste kwaliteit producten zijn goed genoeg voor Nails by Sens klanten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan merken als Caption, Young Nails, ManiQ en CND. Deze merken zijn de absolute top op gebied van acrylnagels!

Ook nieuwe acrylnagels? Bel snel om een afspraak te maken of mail naar . Ook kan je het formulier invullen op de contactpagina van de website. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om de afspraak in te plannen. Like ook mijn Facebookpagina eens en volg me ook op Instagram om op de hoogte te blijven van acties, nieuwtjes en aanbiedingen!

Als je dus op zoek bent naar de mooiste acrylnagels die er maar zijn, dan ben je bij Nails by Sens aan het juiste adres. Zie ik je snel in mijn professioneel ingerichte nagelstudio? Nagels zoals acrylnagels zetten is mijn passie en ik maak ook jou graag blij met de mooiste nagels. Tot snel!