Goedkope nagelstudio in Rotterdam nodig? Kom dan eens langs bij Nails by Sens. In mijn nagelstudio in Capelle aan den IJssel weet ik van elke nagel een kunstwerk te maken. Van acryl en gelnagels tot gel lak en nail art. Het maakt niet uit wat je zoekt, Nails by Sens helpt je graag aan mooie nagels.

Goedkope en goede nagelstudio in Rotterdam

Een goedkope nagelstudio in Rotterdam. Bestaat die? Jazeker! Ik zorg ervoor dat je altijd met een prachtig resultaat vertrekt. Wist je dat mooie nagels je een geweldig, zelfverzekerd gevoel kunnen geven? Je barst bijvoorbeeld van het zelfvertrouwen en een prettig gevoel als met mooie nagels rondloopt. Je handen laten zien wie je bent, dus goed verzorgd nagels vallen meteen op.

Een bezoekje bij Nails by Sens is tevens een garantie op het gebruik van de beste kwaliteit producten. Enkele hoge kwaliteit merken die ik gebruik in mijn studio zijn bijvoorbeeld Young Nails, Caption, ManiQ en CND. Dit zijn zonder twijfel de grootste namen op gebied van nagelfashion. Wat ik ook enorm belangrijk vind is een perfecte hygiëne. Ik maak dan ook al mijn instrumenten volledig schoon na iedere klant.

Zoek je een plek om ook mooie nagels goedkoop te laten zetten? Kom dan eens langs in onze nagelstudio in Capelle aan den IJssel. Vrijblijvend een afspraak maken kan via of . Tevens kan je het contactformulier op de contactpagina invullen. Ik neem dan direct contact met je op om een afspraak in te plannen

Op de hoogte blijven van aanbiedingen, updates en acties? Volg me dan op Instagram en Facebook! Op deze website vind je tal van mogelijkheden die Nails by Sens biedt om je nagels te verfraaien. We zetten bijvoorbeeld gelnagels, acrylnagels, gel lak, nail art en meer. Zie ik je snel in mijn professioneel ingerichte nagelstudio? Nagels zetten is mijn passie en ik maak ook jou graag blij met de mooiste nagels. Tot snel!