Een goedkope nagelstudio in Capelle aan den IJssel? Welkom op de site van nagelstudio Nails by Sens! Zoek je een goedkope nagelstudio en nagelstyliste in Capelle aan den IJssel? Dan ben je hier aan het juiste adres. Bij Nails by Sens kan je terecht voor de beste nagel behandelingen en de hoogste kwaliteit producten. Of je nu op zoek bent naar acryl nagels, gel nagels, gel lak of nail art, van mooie en verzorgde nagels ben je in mijn studio in ieder geval gegarandeerd.

Een goedkope nagelstudio in Capelle aan den IJssel

Goedkoop je nagels laten doen in Capelle aan den IJssel , het kan echt! Het doet er niet toe of je nu nepnagels, acrylnagels, gelnagels, nagel art of gellak wilt laten zetten. Ik zorg er met plezier voor dat je altijd met een tevreden resultaat naar huis gaat. Mooie nagels laten zien wie je bent en kunnen je een fijn gevoel geven. Het is je visitekaartje die je de hele dag bij je draagt en je een prettig gevoel geeft. Mooie nagels vallen direct in je omgeving op, bijvoorbeeld bij vrienden en vriendinnen, maar ook voor je eigen gevoel.

In de goedkope nagelstudio Capelle aan den IJssel Nails by Sens maak ik alleen gebruik van de beste kwaliteit producten. Top kwaliteit merken die ik gebruik zijn bijvoorbeeld Caption, Young Nails, ManiQ en CND. Deze geweldige namen zijn het beste op gebied van nagelfashion. Omdat ik hygiëne super belangrijk vind maak ik na elke klant mijn instrumenten tevens volledig schoon. Een vanzelfsprekendheid.

Zoek je een plek om ook mooie nagels te laten zetten? Kom dan eens langs in onze nagelstudio in Capelle aan den IJssel. Vrijblijvend een afspraak maken kan via of . Tevens kan je het contactformulier op de contactpagina invullen. Ik neem dan direct contact met je op om een afspraak in te plannen.

Blijf ook op de hoogte van aanbiedingen en acties! Volg me op Instagram en Facebook! Ook op deze website vind je tal van mogelijkheden die Nails by Sens biedt om je nagels te verfraaien. We zetten bijvoorbeeld gelnagels, acrylnagels, gel lak, nail art en meer. Zie ik je snel in mijn professioneel ingerichte nagelstudio? Nagels zetten is mijn passie en ik maak ook jou graag blij met de mooiste nagels. Tot snel!