Zoek je een leuke goedkope nagelsalon om je nagels te laten doen in de buurt van Capelle aan den IJssel? Kom dan eens langs bij Nails by Sens. Ik help je in mijn nagelstudio graag aan de meest prachtige nagels. Als nagelstyliste weet ik van elke hand een kunstwerk te maken. Of je nu op zoek bent naar acryl nagels, gel nagels, gel lak of nail art, van mooie en verzorgde nagels ben je in mijn studio in ieder geval gegarandeerd.

Goedkope nagelsalon in Capelle aan den IJssel

Mooie nagels tegen scherpe tarieven. Het kan bij de goedkope nagelsalon Capelle aan den IJssel . Of je nu op zoek bent naar nepnagels, acrylnagels, gelnagels, nagelart of gellak. Bij Nails by Sens ben je gegarandeerd van een mooi eindresultaat! In nagelstudio Nails by Sens maak ik gebruik van de beste kwaliteit producten. Top kwaliteit merken die ik gebruik zijn bijvoorbeeld Caption, Young Nails, ManiQ en CND. Deze merken zijn de top op gebied van nagelfashion. Een vanzelfsprekendheid bij Nails by Sens zijn tevens gedesinfecteerde instrumenten. Hygiëne staat bij mij op één.

Ook prachtige nagels laten zetten in de goedkope nagelsalon Capelle aan den IJssel? Kom dan eens langs in onze nagelstudio in Capelle aan den IJssel na het maken van een afspraak. Dat kan via of . Tevens kan je het contactformulier op de contactpagina invullen. Ik neem dan direct contact met je op om een afspraak in te plannen. Like ook mijn Facebookpagina eens en volg me ook op Instagram om op de hoogte te blijven van acties, nieuwtjes en aanbiedingen! Op deze website vind je tal van mogelijkheden die Nails by Sens biedt om je nagels te verfraaien. We zetten bijvoorbeeld gelnagels, acrylnagels, gel lak, nail art en meer. Zie ik je snel in mijn professioneel ingerichte nagelstudio? Nagels zetten is mijn passie en ik maak ook jou graag blij met de mooiste nagels. Tot snel!