Zoek je een leuk adres om je nagels te laten doen in de buurt van Rotterdam? Kom dan eens langs bij Nails by Sens. 100% kwaliteit, persoonlijke aandacht en professionele behandelingen staan bij mij centraal. Alle behandelingen zijn op wens aan te passen, of je nu op zoek bent naar nepnagels of gewoon je nagels wilt verfraaien.

Goedkoop nagels laten zetten in Rotterdam

Voor een lage prijs nagels laten zetten in Rotterdam. Dat kan! Of je nu op zoek bent naar nepnagels, acrylnagels, gelnagels of iets anders, ik zorg er in mijn nagelstudio voor dat je altijd met een tevreden gevoel naar huis gaat. Mooie nagels laten zien wie je bent en kunnen je een fijn gevoel geven. Het is je visitekaartje die je de hele dag bij je draagt en je een prettig gevoel geeft. Je handen laten voor een bepaald deel zien wie je bent, en mooi verzorgde nagels vallen dus meteen op. Alleen de hoogste kwaliteit producten zijn goed genoeg voor de klanten van Nails by Sens. Ik kies bijvoorbeeld alleen voor professionele merken als Caption, Young Nails, ManiQ en CND. Dit zijn de grote namen op gebied van nagelfashion. Wat ik ook erg belangrijk vind is een goede hygiëne en de instrumenten waar ik mee werk worden dan ook na elke klant volledig gedesinfecteerd.

Vandaag nog mooie nagels laten zetten? Kom dan eens langs in onze nagelstudio in Capelle aan den IJssel na het maken van een afspraak. Dat kan via of .Tevens kan je het formulier invullen op de contactpagina als je vragen hebt of een afspraak in wilt plannen.

Wil je ook alle nieuwtjes, updates en aanbiedingen ontvangen? Volg Nails by Sens dan op Instagram en Facebook! Of je dus op zoek bent naar gelnagels, acrylnagels, gelnagellak, gellak of iets anders om je nagels mee te verfraaien, bij Nails by Sens ben je aan het juiste adres. Nagels zetten is mijn grootste passie en ik heb al vele mensen de mooiste nagels mogen bezorgen. Ik hoop ook jou eens te mogen verwelkomen in de professionele nagelstudio.