Een nagelstudio waar je goedkoop en snel nagels kan laten zetten. Waar vind je die? Je bent hier helemaal aan het juiste adres! Bij Nails by Sens in Capelle aan den IJssel vind je de beste producten, de beste nagelstylistes en de beste tarieven. Kortom: Nails by Sens is de beste nagelstudio van Capelle aan den IJssel en omstreken!

Vandaag nog goedkoop en snel nagels laten zetten?

Nagels zetten is mijn grootste passie, een passie waar ik dagelijks vele klanten blij mee maak. Bij Nails by Sens maak ik uitsluitend gebruik van nagelproducten van de beste merken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan producten van Caption, Young Nails, ManiQ en CND. Young Nails is bijvoorbeeld hét merk waar acryl en gel nagels mee worden gezet. Inmiddels is dit merk de global leader op gebied van nagel fashion. Kortom: alle producten die ik gebruik zijn van de beste kwaliteit, maar worden wel tegen de scherpste tarieven aangeboden.

Goedkoop en snel nagels laten zetten is dus gewoon mogelijk als je het juiste adres vindt. Bij Nails by Sens hoef je je tevens geen zorgen te maken om hygiëne, dat vind ik namelijk zelf ook enorm belangrijk! Na elke klant worden de instrumenten gedesinfecteerd, zodat jij als klant volledig veilig bent voor eventueel overdraagbare schimmels en bacterieën, want daar zit niemand op te wachten!

Je handen worden een prachtig kunstwerk

Als gediplomeerde nagelstyliste weet ik perfect hoe ik van jouw handen een geweldig kunstwerk moet maken. Behandelingen van Nails by Sens zijn pure verwennerijen waar elke vrouw blij van wordt! Als professioneel nagelstyliste heb ik diverse opleidingen gevolgd en volg nog steeds cursussen om helemaal up to date te blijven op gebied van het verfraaien van nagels.

Wil je ook goedkoop en snel – misschien zelfs vandaag nog – je nagels laten doen? Kom dan langs! Maak een afspraak via 06 – 4613 8468, mail naar of bezoek onze Facebookpagina of Instagram. Hopelijk zie ik je snel om ook bij jou goedkoop nagels te laten zetten!