Ben je op zoek naar een nagelstudio om gellak nagels te laten zetten? Zoek niet verder, je bent hier helemaal aan het juiste adres! Nagelstudio Nails by Sens staat namelijk garant voor mooie, verzorgde gellak nagels. Alle behandelingen zijn op wens aan te passen, of je nu op zoek bent naar nepnagels of gewoon je nagels wilt verfraaien.

Gellak nagels laten zetten

Gellak wordt ook wel gel nagel lak, gel polish of soak off gel genoemd. Het is een nieuwe trend die steeds populairder wordt en waar ik steeds meer vraag naar krijg. Gellak, of beter gezegd Shellac zoals het merk van het product, combineert de eigenschappen van een gel met die van een nagellak. Zo zien de nagels er vaak weken lang fantastisch uit, bladdert het niet en geeft het de nagels extra stevigheid. Ik kies als professionele nagelstyliste alleen voor producten van de beste merken. Top kwaliteit merken die ik gebruik zijn bijvoorbeeld Caption, Young Nails, ManiQ en CND. Deze geweldige namen zijn het beste op gebied van nagelfashion. Wat ik ook erg belangrijk vind is een goede hygiëne en de instrumenten waar ik mee werk worden dan ook na elke klant volledig gedesinfecteerd.

Vandaag nog prachtige gellak nagels laten zetten? We geven je groot gelijk, want welke dame wilt dat nou niet? Bel snel om een afspraak te maken of mail naar . Ook kan je het formulier invullen op de contactpagina. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

Vergeet me ook niet te volgen op Instagram en me te liken op Facebook. Zo blijf je op de hoogte van al mijn acties en aanbiedingen. Ik zet alle soorten nagels, van gelnagels tot acrylnagels en het populaire gellak. Ook kan je bij mij terecht voor het behandelen van je teennagels. Ik hoop je snel te zien in mijn professioneel ingerichte nagelstudio om je te voorzien van de meest prachtige gellak nagels. Tot snel!