Gel nagels laten zetten in de buurt van Capelle aan den IJssel? Nails by Sens is je graag van dienst! In mijn nagelstudio in Capelle aan den IJssel weet ik van elke nagel een kunstwerk te maken. Nagels laten zetten of laten lakken zijn vanzelfsprekend behandelingen die ik graag uitvoer. Ook gelnagels behoren tot mijn expertise!

Wat zijn gelnagels?

Naast acrylnagels zijn ook gel nagels enorm populair. Gelnagels kunnen op verschillende manieren worden aangebracht. Wil je bijvoorbeeld alleen je nagels verstevigen en verfraaien, dan wordt de gel direct op je nagels aangebracht. Ook kunnen de nagels verlengd worden, dit gebeurt met zogenaamde tips of sjablonen. Gel lak is een stroperige substantie van polymeer hars die uithardt onder UV-licht. Allereerst wordt de basis coat aangebracht, waarna deze coating uithardt en klaar is voor de nagellak en topcoat.

Als je langskomt bij Nails by Sens ben je verzekerd van de beste kwaliteit producten om de gel nagels te laten plaatsen. Ik kies bijvoorbeeld alleen voor professionele merken als Caption, Young Nails, ManiQ en CND. Deze geweldige namen zijn het beste op gebied van nagelfashion. Omdat ik hygiëne super belangrijk vind maak ik na elke klant mijn instrumenten tevens volledig schoon. Een vanzelfsprekendheid.

Ook mooie gelnagels? Gelnagels zijn iets wat elke vrouw eens geprobeerd moet hebben! Bel snel om een afspraak te maken of mail naar . Tevens kan je het formulier invullen op de contactpagina als je vragen hebt of een afspraak in wilt plannen. Ook alle nieuwtjes en aanbiedingen ontvangen? Volg Nails by Sens dan op Instagram en Facebook! Ik zet alle soorten nagels en dus ook de populaire gelnagels. Ook kan je bij mij terecht voor het verfraaien van je teennagels. Ik hoop je snel te zien in mijn professioneel ingerichte nagelstudio om je te voorzien van de meest prachtige nagels. Tot snel!