De nummer 1 nagelstudio van Capelle aan den IJssel. Dat zijn wij! Welkom op de website van Nails by Sens! Zoek je een nagelstudio in Capelle aan den IJssel? Zoek dan niet verder. In mijn nagelstudio in Capelle aan den IJssel weet ik van elke nagel een kunstwerk te maken. Of je nu op zoek bent naar acryl nagels, gel nagels, gel lak of nail art, van mooie en verzorgde nagels ben je in mijn studio in ieder geval gegarandeerd.

De beste nagelstudio van Capelle aan den IJssel

Wat je ook zoekt: nepnagels, acrylnagels, gelnagels, nagel art of gel lak. Bij Nails by Sens zorg ik ervoor dat je altijd met een geweldig resultaat naar huis gaat. Vrouwen die rondlopen met mooie nagels barsten vaak van zelfvertrouwen en kunnen je een geweldig en prettig gevoel geven. Je handen laten voor een bepaald deel zien wie je bent, en mooi verzorgde nagels vallen dus meteen op. Als professionele nagelstyliste maak ik alleen gebruik van de hoogste kwaliteit producten. Ik kies bijvoorbeeld alleen voor professionele merken als Caption, Young Nails, ManiQ en CND. Dit zijn de grote namen op gebied van nagelfashion. Omdat ik hygiëne erg belangrijk vind worden al mijn instrumenten na gebruik volledig gedesinfecteerd.

Ook mooie nepnagels? We geven je groot gelijk, want wie wilt dat nou niet? Bel snel om een afspraak te maken of mail naar . Het contactformulier op de contactpagina is tevens in te vullen als je vragen of suggesties hebt of een afspraak in wilt plannen. Ook lijkt het me superleuk als je Nails by Sens volgt op Facebook en Instagram!

Neem op deze website snel eens een kijkje naar de verschillende mogelijkheden die Nails by Sens biedt. Van gelnagels tot acrylnagels en nail art, je bent hier helemaal aan het juiste adres. Het lijkt me fantastisch jou ook eens te mogen verwelkomen in mijn nagelstudio, want nagels zetten is mijn passie. Ik hoop tot snel!