Mooi verzorgde nagels: iedere vrouw wil dat toch? Perfect gelakte nagels zijn namelijk geweldig om mee te showen en pronken. Er zijn verschillende manieren om je nagels te laten lakken, maar als je het echt op feilloze wijze gedaan wilt hebben, dan kom je natuurlijk langs bij Nails by Sens: de nagelstyliste van Capelle aan den IJssel en de plek om je nagels op professionele wijze te laten lakken!

Nagels lakken in Capelle aan den IJssel, wat houdt dat nou eigenlijk precies in? Allereerst zijn er verschillende manieren om je nagels te laten lakken en natuurlijk kan je zelf ook gemakkelijk aan de slag met nagellak die je in de winkel hebt gekocht. Het probleem met normale nagellak is echter dat deze na enkele dagen al begint te bladderen. Het nieuwe populaire Gellak of zogenaamde CND Shellac zorgt ervoor dat dit probleem tot het verleden behoort.

CND, of Creative Nail Design, heeft sinds 2010 een product op de markt dat inmiddels al wordt gezien als de Ferrari onder de gel nagellakken: Shellac nagellak. Gelac, Gelacq, Gelacquer, mani•Q, mani-Q Color van Young Nails,GelColor by OPI, Color Gel, Lac Sensation (Gel Polish) & StripLac van Alessandro,Gelish van Hand and Nail Harmony, CND Shellac nagellak, CND Shellac nagels en Gellak zijn allemaal verschillende namen voor Soak Off Gel.

Deze gel nagellaken werken volgens hetzelfde principe: de basislaag wordt als eerste aangebracht, dan een dubbele kleurlaag (colorcoat), en vervolgens wordt een toplaag aangebracht. De laag wordt vervolgens uitgehard met een UV lamp. Het resultaat is een versteviging van de nagel: dé onslijtbare vervanger van normale nagellak.

Wil je ook je nagels laten lakken op traditionele wijze of met CND Shellac? Maak dan een afspraak met de nagelstyliste in Capelle aan den IJssel. Dit doe je door te mailen naar of te bellen naar 06 – 4613 8468. Hopelijk tot snel!