De beste nagelstyliste van Rotterdam! Ik help je in mijn nagelstudio graag aan de meest prachtige nagels. Als nagelstyliste weet ik van elke hand een kunstwerk te maken. Of je nu op zoek bent naar acryl nagels, gel nagels, gel lak of nail art, van mooie en verzorgde nagels ben je in mijn studio in ieder geval gegarandeerd.

De beste nagelstyliste van Rotterdam

In mijn nagelstudio kan je terecht voor alle soorten nagel behandelingen, of je nu nepnagels wilt, acrylnagels, gelnagels, nail art, gel lak of iets anders: je gaat altijd met een tevreden gevoel weer terug naar huis, je werk of waar dan ook! Bij de beste nagelstyliste van Rotterdam kan je langskomen voor alle soorten behandelingen: de populaire acryl nagels, CND Shellac gel lak nagels (SUPER populair!), Gel Nagels en meer.

Bij Nails by Sens maak ik in mijn nagelstudio gebruik van de beste kwaliteit producten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan merken als Caption, Young Nails, ManiQ en CND. Dit zijn de grote namen op gebied van nagelfashion. Hygiëne vind ik tevens enorm belangrijk, dus na elke klant worden de materialen en instrumenten waarmee ik werk volledig schoongemaakt.

Kortom: Ook nieuwe nagels laten zetten door de beste nagelstyliste van Rotterdam? Maak een afspraak via of mail mij op zodat je snel langs kan komen in onze nagelstudio in Capelle aan den IJssel. Ook kan je het formulier invullen op de contactpagina. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen. Vergeet ook niet mijn Facebookpagina te liken en me te volgen op Instagram voor acties en aanbiedingen!

Ik zet werkelijk alle soorten nagels, van gelnagels tot acrylnagels en het populaire gel lak. Ook kan je bij mij terecht voor het onder handen nemen van je teennagels. Het lijkt me fantastisch jou ook eens te mogen verwelkomen in mijn nagelstudio, want nagels zetten is mijn passie. Ik hoop tot snel!