Welkom bij Nails by Sens, de beste nagelsalon van Rotterdam! Zoek jij ook de beste nagelsalon in de buurt van Rotterdam? Zoek dan niet verder. In mijn nagelstudio in Capelle aan den IJssel (en dus super dichtbij Rotterdam!) weet ik van elke nagel een kunstwerk te maken d.m.v. verschillende nagelbehandelingen. Acrylnagels, gelnagels, gellak en nagel art. Alles kan bij de beste nagelsalon van Rotterdam!

De beste nagelsalon van Rotterdam

Wat je ook zoekt: nepnagels, acrylnagels, gelnagels, nagel art of gel lak. Bij Nails by Sens zorg ik ervoor dat je altijd met een geweldig resultaat naar huis gaat. Vrouwen die rondlopen met mooie nagels worden vaak benijd door andere vrouwen. Iedereen wil namelijk mooie nagels!

Omdat ik kwaliteit hoog in het vaandel heb staan maak ik in mijn nagelstudio gebruik van uitsluitend de beste kwaliteit producten. Denk bijvoorbeeld aan top kwaliteit merken als Caption, Young Nails, ManiQ en CND. Deze merken zijn de absolute top op gebied van nagelfashion! Omdat ik hygiëne super belangrijk vind maak ik na elke klant mijn instrumenten tevens volledig schoon. Een vanzelfsprekendheid bij Nails by Sens.

Wil je ook je nagels laten doen bij de beste nagelsalon van Rotterdam? Een afspraak maken bij Nails by Sens kan via of door te mailen naar . Ook kan je het contactformulier invullen als je vragen, suggesties of tips hebt, of natuurlijk als je een afspraak in wilt plannen. Vergeet ook niet de Facebookpagina van Nails by Sens te liken en me te volgen op Instagram! Of je dus op zoek bent naar gelnagels, acrylnagels, gelnagellak, gellak of iets anders om je nagels mee te verfraaien, bij Nails by Sens ben je aan het juiste adres. Ik hoop ook jou eens te mogen verwelkomen in mijn professionele nagelstudio. Nagels zetten is namelijk mijn passie en ik heb al vele mensen de mooiste nagels mogen bezorgen. Tot snel!