De beste nagelsalon in de buurt van Capelle aan den IJssel? Nails by Sens is alles wat je zoekt! Nails by Sens is de nagelstudio waar professionele behandelingen centraal staan. Of je nu op zoek bent naar acryl nagels, gel nagels, gel lak of nail art, van mooie en verzorgde nagels ben je in mijn studio in ieder geval gegarandeerd.

De beste nagelsalon in Capelle aan den IJssel

Voor iedereen in de buurt van Capelle! Wat je ook zoekt: nepnagels, acrylnagels, gelnagels, nagel art of gel lak. Als je rondloopt met goed verzorgde handen, dan valt dit onmiddellijk op in je omgeving. Als professionele nagelstyliste maak ik alleen gebruik van de hoogste kwaliteit producten. Kwaliteits merken die ik gebruik zijn bijvoorbeeld Caption, Young Nails, ManiQ en CND. Deze merken zijn de absolute top op gebied van nagelfashion! Ook belangrijk bij Nails by Sens is hygiëne. Je bent bij mij altijd verzekerd van schone, gedesinfecteerde instrumenten en materialen.

Er rest nog een vraag: Ook prachtige nagels laten zetten door Nails by Sens, de beste nagelsalon van Capelle aan den IJssel? Een afspraak maken bij Nails by Sens kan via of door te mailen naar . Ook kan je het contactformulier invullen als je vragen, suggesties of tips hebt, of natuurlijk als je een afspraak in wilt plannen. Vergeet ook niet de Facebookpagina van Nails by Sens te liken en me te volgen op Instagram! Het maakt niet uit of je op zoek bent naar gelnagels, acrylnagels, gel lak of iets anders, bij Nails by Sens kunnen we met alle soorten nagels uit de voeten. Ik plaats ook bij jou graag de aller mooiste nagels van de beste kwaliteit. Zie ik je snel in mijn professionele nagelstudio?