Een afspraak maken om je nagels te laten doen? Dan ben je bij Nails by Sens aan het juiste adres. In mijn nagelstudio in Capelle aan den IJssel weet ik van elke nagel een kunstwerk te maken. Alle behandelingen zijn op wens aan te passen, of je nu op zoek bent naar nepnagels of gewoon je nagels wilt verfraaien.

Afspraak maken om je nagels te doen in Rotterdam?

Wil je direct aan afspraak maken voor nagels in Rotterdam? Dat kan! Wat je ook zoekt: nepnagels, acrylnagels, gelnagels, nagel art of gel lak. Ik zorg ervoor dat je altijd met een prachtig resultaat naar huis gaat. Mooie nagels zorgen ervoor dat je je fijn voelt, bijvoorbeeld wanneer anderen een leuke opmerking over je nagels maken of gewoon simpelweg omdat je jezelf er mooier uit vindt zien.

Daarnaast maak ik in mijn nagelstudio uitsluiteind gebruik van de beste kwaliteit producten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan merken als Caption, Young Nails, ManiQ en CND. Deze merken zijn de absolute top op gebied van nagelfashion! Hygiëne vind ik tevens enorm belangrijk, dus na elke klant worden de materialen en instrumenten waarmee ik werk volledig schoongemaakt.

Maak snel een afspraak in Rotterdam en kom langs in onze nagelstudio in Capelle aan den IJssel! Een afspraak maken kan via of . Ook kan je het contactformulier invullen als je vragen, suggesties of tips hebt, of natuurlijk als je een afspraak in wilt plannen. Op de hoogte blijven van aanbiedingen en acties? Volg me dan op Instagram en Facebook! Ik zet alle soorten nagels, van gelnagels tot acrylnagels en het populaire gellak. Ook kan je bij mij terecht voor het laten stileren van je teennagels. Ik zet ook bij jou graag de mooiste nagels. Ik heet je dan ook van harte welkom in mijn professioneel ingerichte nagelstudio.