Wil je acrylnagels laten zetten? Nails by Sens is wat je zoekt! Nergens anders vind je in de buurt de professionele handelingen die Nails by Sens aanbiedt. Nepnagels laten zetten zoals acrylnagels en gelnagels behoren natuurlijk tot mijn werkzaamheden. Wil je weten wat het kost om acrylnagels te laten zetten? Lees dan snel verder!

Hoeveel kost acrylnagels zetten?

Acrylnagels zijn super populair. Het is ongetwijfeld de meest populaire vorm van het verfraaien van nagels en wordt in Nederland erg veel toegepast. Dit komt onder andere doordat de methode langer bestaat dan bijvoorbeeld gelnagels, maar ook omdat acrylnagels minder kwetsbaar zijn dan gelnagels en vaak voor een langere tijd gedragen kunnen worden. Een nieuwe set acrylnagels kost je bij Nails by Sens 50 euro. Voor een compleet prijsoverzicht verwijs ik je graag door naar mijn Prijslijst.

Veel vrouwen barsten van zelfvertrouwen als ze voorzien zijn van prachtige nagels. Goed verzorgde nagels vallen meteen op, bij iedereen om je heen! Ik kies als professionele nagelstyliste alleen voor producten van de beste merken. De merken die ik gebruik zijn bijvoorbeeld uitsluiteind van topkwaliteit zoals Caption, Young Nails, ManiQ en CND. Dit zijn de grote namen op gebied van nagelfashion. Hygiëne vind ik tevens enorm belangrijk, dus na elke klant worden de materialen en instrumenten waarmee ik werk volledig schoongemaakt.

Vandaag nog mooie acrylnagels laten zetten? Maak een afspraak via of mail mij op zodat je snel langs kan komen in onze nagelstudio in Capelle aan den IJssel.Natuurlijk kan je ook het contactformulier invullen op onze contactpagina. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. Vergeet ook niet mijn Facebookpagina te liken en me te volgen op Instagram voor nieuwtjes, acties en aanbiedingen! Neem op deze website snel eens een kijkje naar de verschillende mogelijkheden die Nails by Sens biedt. Van gelnagels tot acrylnagels en nail art, je bent hier helemaal aan het juiste adres. Ik hoop je snel te zien in mijn professioneel ingerichte nagelstudio om je te voorzien van de meest prachtige nagels. Tot snel!