Welkom bij Nails by Sens, dé professionele nagelstudio voor acryl nagels in Rotterdam. Nagelstudio Nails by Sens staat garant voor mooie, verzorgde nagels. Nepnagels laten zetten zoals acrylnagels en gelnagels behoren natuurlijk tot mijn werkzaamheden.

Acryl nagels laten zetten in Rotterdam

Acrylnagels laten zetten in Rotterdam, dat wil toch iedere vrouw? Acryl nagels zijn super populair en zijn op dit moment zeker de populairste vorm van nep nagels. De methode bestaat dan ook langer dan gelnagels, maar acrylnagels zijn tevens minder kwetsbaar dan gelnagels en kunnen voor langere periodes gedragen worden. Je bent hier dus altijd welkom om acrylnagels te laten zetten! Daarnaast maak ik in mijn nagelstudio uitsluiteind gebruik van de beste kwaliteit producten. Denk bijvoorbeeld aan top kwaliteit merken als Caption, Young Nails, ManiQ en CND. Deze merken zijn de absolute top op gebied van nagelfashion! Wat ik ook enorm belangrijk vind is een perfecte hygiëne. Ik maak dan ook al mijn instrumenten volledig schoon na iedere klant.

Ook mooie acrylnagels in Rotterdam? We geven je groot gelijk, want wie wilt dat nou niet? Bel snel om een afspraak te maken of mail naar .Tevens kan je het contactformulier op de contactpagina invullen. Ik neem dan direct contact met je op om een afspraak in te plannen. Like ook mijn Facebookpagina eens en volg me ook op Instagram om op de hoogte te blijven van acties, nieuwtjes en aanbiedingen!

Of je nou op zoek bent naar gelnagels, acrylnagels, gelnagellak, gellak of iets anders om je nagels mee te verfraaien, bij Nails by Sens ben je aan het juiste adres. Het lijkt me leuk om je te mogen verwelkomen in mijn professionele nagel studio om ook jou prachtige nagels te kunnen bezorgen. Hopelijk tot snel!