Onze recensies

Heb je ook je nagels bij mij laten doen? Dan zou ik het super leuk vinden als je een reactie achterlaat op deze pagina! Ik hoor graag van mijn klanten of ze tevreden zijn met mijn diensten en of de nagels goed bevallen. Wil je een reactie achterlaten, klik dan hieronder op de knop ‘Schrijf een nieuwe recensie’. Ik ben heel erg benieuwd naar jullie reacties en feedback, alvast bedankt!

Schrijf een nieuwe recensie voor Nails by Sens

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met een * zijn vereist.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd
Wij slaan uw IP-adres op voor veiligheidsredenen 173.245.52.117.
Het is mogelijk dat uw bericht pas online komt te staan nadat deze is goedgekeurd
Wij behouden ons het recht recensies aan te passen of te verwijderen
JennyJenny schreef op 3 februari 2017 om 09:51:
Ik kom nu een tijdje bij Senza van Nagelstudio Nails By Sens en ik ga altijd weer weg met een tevreden gevoel over mijn nagels! Bedankt senza ga zo door Lieve groetjes Jenny
SaskiaSaskia schreef op 26 augustus 2016 om 15:43:
De acrylnagels van nagelstyliste Senza zijn altijd echt bijzonder mooi! Elke keer als ik mijn nagels op laat vullen dan ben weer dolblij!
AnnemiekAnnemiek schreef op 26 augustus 2016 om 15:40:
Ik ga altijd stralend en met super mooie nagels weer weg bij Senza van Nails by Sens! De sfeer is gezellig en de nagels zijn echt top! Liefs, Annemiek
PriscillaPriscilla schreef op 14 juli 2016 om 17:12:
Nails by Sens heeft superproducten en ik vond het absoluut de moeite waard eens wat nieuws te proberen. Ik ben blij dat je me overgehaald hebt toch eens gelnagels te proberen, ze zien er nu nog steeds amazing uit. Leuke ruimte en ik ben erg blij met mijn mooie nagels. Ik ga nergens anders meer heen :)
AngeliqueAngelique schreef op 13 juli 2016 om 14:31:
Ik heb bij Senza prachtige acrylnagels laten zetten. De nagels zien er supergoed uit en ik krijg er alleen maar leuke reacties op. Super bedankt!
LizaLiza schreef op 12 juli 2016 om 12:33:
Hoi hoi, Ik wil je even bedanken voor de superservice! Ik ben twee weken geleden mijn nagels komen doen bij Nails by Sense en het was super gezellig. Altijd vriendelijk en ik ben super geholpen met mijn te korte nagels. Nadat mijn acrylnagels gezet waren ben ik na een week tussen mijn autodeur komen te zitten... Auw! En mijn nagel dus kapot. Gelukkig kon ik gewoon terugkomen bij Senza en heeft ze me geweldig geholpen aan een nieue nagel. Kortom: een supergezellige en professionele nagelstudio. Je wordt op je gemak gesteld en je krijgt gewoon goede informatie. Tot snel weer xx
MichelleMichelle schreef op 10 juli 2016 om 14:03:
Net supermooie gelnagels laten zetten bij senza. Wat een leuke meid! Ik voelde me gelijk op mijn gemak en het resultaat is super mooi. Ik heb meteen een vervolgafspraak gemaakt en ben echt super tevreden met mijn nieuwe set nagels. En haar studio zit twee straten verder bij mij om de hoek, dus ik hoef er ook nog niet eens ver voor te reizen. Ga zo door Senza.
KimKim schreef op 9 juli 2016 om 18:15:
Afgelopen week zijn een aantal van mijn nepnagels afgebroken. De nagelstudio waar ik normaal heen ga was dicht dus na wat rondvragen kwam ik bij Senza terecht. Heb vandaag een erg gezellige middag gehad hier, echt complimenten voor het mooie werk. Een leuke styliste net oog voor detail. Dank je wel!

Kom langs!

Venkelbaan 24
2908KE Capelle a/d IJssel

06 – 4613 8468
[email protected]
www.nailsbysens.nl

Like ons op Facebook!
Volg ons op Instagram!

Let op: langskomen is alleen mogelijk op afspraak

Ook prachtige nagels?

Kom snel een keer langs onze Nagelsalon of bel voor een afspraak!

Neem contact op!