Over Nails by Sens

Goed verzorgde handen zijn een geweldig visitekaartje. Je handen laten namelijk voor een bepaald deel zien wie je bent. De verzorging van je handen is tegenwoordig dus net zo belangrijk als het modelleren van je haal. Daarom hebben wij ons bij Nails by Sens gespecialiseerd in het plaatsen en verfraaien van nagels. In onze nagelstudio in Capelle a/d IJssel maken wij uitsluitend gebruik van de beste kwaliteit producten!

Over Senza

In de zoektocht naar de perfecte nagelstyliste zie je soms door de bomen het bos niet meer. Daarom vind ik het belangrijk me bij Nails by Sens te onderscheiden door middel van klantgerichte service en het gebruik van de hoogste kwaliteit producten en merken. Als gediplomeerde nagelstyliste weet ik perfect hoe ik van jouw handen een geweldig kunstwerk moet maken. Behandelingen van Nails by Sens zijn pure verwennerijen! Ik heb diverse opleidingen gevolgd en volg nog steeds cursussen om helemaal up to date te blijven op gebied van het stileren van nagels.

Nagels zetten is mijn passie, een passie waar ik mijn klanten graag blij mee maak. Elke dag weer. Bij Nails by Sens maak ik uitsluitend gebruik van nagelproducten van de beste merken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan producten van BIAB, Caption, Young Nails, ManiQ en CND. Young Nails is bijvoorbeeld hét merk waar acryl en gelnagels mee worden gezet. Inmiddels is dit merk de global leader op gebied van nagel fashion. Kortom: alle producten die ik gebruik zijn van de beste kwaliteit.

Ook hoef je je geen zorgen te maken om de hygiëne van onze middelen. Hygiëne staat bij mij namelijk op één! Na elke klant worden de instrumenten gedesinfecteerd, zodat jij als klant volledig veilig bent voor eventueel overdraagbare schimmels en bacterieën, want daar zit niemand op te wachten! Nails by Sens is dus het adres voor iedereen in Capelle a/d IJssel en omstreken voor het verzorgen van acrylnagels, gelnagels, French manicures, nailart en gel lak! Ook verzorg en verfraai ik graag je teennagels bij Nails by Sens. Zie ik je snel?

Ook prachtige nagels?

Kom snel een keer langs onze nagelsalon of bel voor een afspraak!

Neem contact op!