Alle soorten nagels

Gelnagels, gelnagellak en veel meer. Bij nagelstudio Nails by Sens in Capelle a/d IJssel maken we van jouw nagels een geweldig verzorgd kunstwerk. Wij zetten gelnagels, maar mocht je dit niets vinden dan is gelnagellak echt iets voor jou! De producten die ik gebruik zijn van de beste kwaliteit, zodat je lang plezier hebt van je mooie nagels. In onderstaand overzicht vind je een aantal van de mogelijkheden bij Nails by Sens. In onze fotogallerij zie je een aantal van mijn nagelcreaties.

Gel en Biab Nagels

Naast acrylnagels zijn ook gel en BIAB nagels super populair.
Gelnagels
Gelnagels kunnen op verschillende manieren worden aangebracht. Wil je bijvoorbeeld alleen je nagels verstevigen en verfraaien, dan wordt de gel direct op je nagels aangebracht. Ook kunnen de nagels verlengd worden, dit gebeurt met zogenaamde tips of sjablonen. Gellak is een stroperige substantie van polymeer hars die uithardt onder UV-licht. Allereerst wordt de basis coat aangebracht, waarna deze coating uithardt en klaar is voor de nagellak en topcoat.

BIAB NAGELS
Misschien heb jij het wel eens voorbij zien komen of een kennis over horen praten – BIAB nagels.
Wat zijn Biab nagels nu eigenlijk en wat zijn er de voordelen van? Wij van Nagelsalon Nails By Sens gaan het aan je uitleggen.

BIAB staat voor het Engelse Builder in a Bottle, het is dus een all-in-one complete sculpting bouwgel in een potje of flesje welke ook al gelijk voorzien is van een kwastje.
Er is dus geen los potje met los apart kwastje meer, dit scheelt vaak veel geknoei.
De biab gel is een afweekbare sculpting gel, waarmee je de nagel kan verstevigingen maar ook mee kan verlengen.
Biab wordt snel en makkelijk verwerkt als een zachte gel, maar geeft wel de sterkte van acryl.
Het dragen van een BIAB nagel, voelt heel natuurlijk aan, draagt licht maar is toch sterk en flexibel.
Hierdoor heb je langer plezier van je BIAB nagels en minder kans op het breken van je nagels.

Met Biab kunnen na ongeveer 3 weken kunnen de nagels weer na-behandeld worden.
Hiermee vijl je het grootste gedeelte weg en ongeveer 10% van het product laat je op de nagel zitten. Als je klaar bent met vijlen dan breng je weer een nieuw laagje BIAB gel aan en herhaal je de gehele manicure behandeling. Mocht je BIAB willen verwijderen van de nagel, kan dit heel gemakkelijk door het te laten weken. Het is een afweek baar product, wat veel tijd scheelt en zo ook de natuurlijke nagel niet of nauwelijks kan beschadigen.

Gel Lak

Gellak wordt ook wel gel nagellak, gel polish of soak off gel genoemd. Het is een nieuwe trend die steeds populairder wordt en waar we steeds meer vraag naar krijgen. Gellak, of beter gezegd Shellac zoals het product wordt genoemd, combineert de eigenschappen van een gel met die van een nagellak. Zo zien de nagels er vaak wekenlang fantastisch uit, bladdert het niet en geeft het de nagels extra stevigheid. Door gellak aan te brangen wordt de kans op scheuren en afbreken geminimaliseerd. Een perfect product voor personen die geen verlengde kunstnagel willen, maar wel voor een langere periode mooi verzorgde nagels zoeken.

Nail Art

Nail art is de letterlijke vertaling van kunst op je nagels. Zowel kunstnagels als natuurlijke nagels kunnen op allerlei manieren worden versierd. Zo kan er bijvoorbeeld gewerkt worden met diverse kleuren nagellak, acrylverf, steentjes, stickertjes en nog veel meer. Bij Nails by Sens ben ik gespecialiseerd in het versieren van alle soorten nagels op alle soorten manieren. Wil je jouw nagels ook mooi gemaakt zien worden met steentjes, glittertjes en andere materialen? Kies dan voor nail art bij Nails by Sens! Deze kleine kunstwerkjes laten je nagels er geweldig uitzien en zal je absoluut mee opvallen.

Ook prachtige nagels?

Kom snel een keer langs onze nagelsalon of bel voor een afspraak!

Neem contact op!